Els nostres serveis

Ens caracteritzem per reestablir l'estat de salut en consulta i preservar-lo fora.

Fisioteràpia Integral

Fisioteràpia Integral

Compromesos amb la personalització de tractaments buscant millorar la qualitat de vida de cada pacient. Trencant els esquemes clàssics de la fisioteràpia, també s’ofereixen tractaments fora de llitera; pilates, treball físic en gimnàs o platja privada per reintegració esportiva o teràpia aquàtica.

marc_pannon-fisioterapia-gimbernat2
marc_pannon-fisioterapia-gimbernat3

Osteopatia

Osteopatia

Teràpia manual amb una visió holística del cos, no tracta analíticament sinó busca restablir uns nivells fisiològics generals, sabent que el cos s’autocura i que nosaltres donem l’impuls perquè així sigui. Vessants estructural, visceral i cranial.

Readaptació esportiva

Readaptació esportiva

El pas de la llitera a la reintroducció esportiva molts cops no és tant senzill com sembla. Tant esportistes amateurs com professionals necessiten un camí per a tornar a competir. Els objectius d’aquesta avantsala a la competició són: escurçar períodes de reincorporació, evitar recaigudes i prevenir altres lesions. En platja, gimnàs o piscina.

Captura de pantalla 2020-04-07 a las 11.55.47-min
Captura de pantalla 2020-04-07 a las 11.54.57-min

Pilates

Pilates

Disciplina física que té com a objectiu principal reforçar la musculatura de la faixa abdominal augmentant així el control, la força i la flexibilitat del nostre cos. Com a eina fisioterapèutica, utilitzada per solucionar problemes de la columna.